Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

Deveniți punctul Pick-up al Coletăria.ro!

Așa cum au devenit alți 8352 de parteneri înaintea Dvs.

Imaginați-vă, că cineva vă aduce clienți noi, va asigură reclama online în mii de locuri și mai mult de atât, vă și plătește pentru asta. Minune? Nicidecum. Tocmai asta înseamnă Coletaria.ro. Haideți cu noi și alăturați-va celor peste 8352 de filiale mulțumite ale Coletaria.ro pe întreg teritoriul Cehiei, Slovaciei, Poloniei dar și în Ungaria și România!

Clienți noi

Reclamă online

Comision

De ce merita sa deveniți un punct pick-up a Coletaria.ro?

Scopul nostru este ca tot ce ține de colete să fie facil și comod nu doar pentru destinatarul coletelor, ci și pentru partenerii noștri, care operează acea sucursală a Coletaria.ro.

Vă aducem clienți!

Oamenii vor avea un alt motiv de a se opri la Dumneavoastră în locație și de a vă cumpăra produsele. Fiecare sucursala este vizitata datorită Coletaria.ro în medie de câteva sute de clienți lunar!

Câștigați!

Din fiecare colet eliberat bineînțeles că mai primiți și comision!

Veți fi mai cunoscut. Și asta gratuit!

Adresa punctului Dumneavoastră de lucru apare pe paginile a mai mult de 28 000 de e-shop-uri. Numai paginile Coletaria.ro și a Packeta Group sunt vizitate zilnic de 15 000 de oameni.

Expedierea mai ieftină a coletelor

Operați un e-shop propriu sau aveți în plan sa faceți acest pas? Trimiterile dvs. le vom transporta la un preț mai avantajos.

Operarea sucursalei nu va creează incomodități

Dorim ca eliberarea coletelor să aibă loc fără așteptare și cu mai mult zâmbet. De aceea, am gândit foarte bine partea operațională a punctelor noastre Pick-up și le-am automatizat, pentru a nu vă îngreuna în desfășurarea activității Dumneavoastră de bază.

Dacă respectați procedurile recomandate de noi, totul vă ia cam 20–30 minute zilnic ( înainte de Black Friday și Crăciun încărcătura este ceva mai mare). Și bineînțeles vă consiliem și sprijinim în tot ce faceți!

Mai simplu nu poate fi!

Cum funcționează partea operațională a punctului Pick-up?

Toată manipularea coletelor ar trebui să fie rapidă, facilă și cât mai mult automatizată. De aceea am pregătit proceduri standard care vă scutesc pe dumneavoastră de toate grijile cu partea operațională:

Care sunt cerințele pentru a deveni punctul nostru Pick-up?

  • un spațiu spațios și luminos
  • ideal și cu acces pentru persoane cu dizabilități
  • spațiu pentru depozitarea mărfii și manipularea cu aceasta ( pentru raft cca 1 × 2m)
  • PC, device cu acces la internet
  • Zâmbet și amabilitate :)

Și doar pentru siguranță: Sucursala trebuie să fie accesibilă și copiilor și de aceea trebuie sa corespundă și caracterul sortimentului produselor pe care le comercializați Dumneavoastră.

Veniți cu noi

și alăturați-vă celor peste 8352 de puncte Pick-up mulțumite ale Coletaria.ro si Packeta Group

Coletaria.ro – We deliver for your smile!

Vreau sa fiu punct Pick-up Coletaria.ro