Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

Când lansezi o comandă în magazinul online selectează filiala noastră, care îți este la îndemână.

În mometul în care E-shopul (expeditorul) ne va preda produsele pentru livrare veți fi notificat cu un e-mail în care veți găsi numărul de transport. Astfel, puteți urmări traseul coletului – online.

Atunci când coletul va ajunge la punctul de colectare selectat de către Dvs., veți fi notificat cu un SMS și un e-mail care conțin o parolă. Din acest moment, aveți la dispoziție 7 zile pentru a ridica coletul.

Puteți ridica coletul oricând din momentul recepționării parolei. Coletul poate fi ridiat de către oricine, cu condiția că ne comunică parola și ne prezintă un act de identitate.

Dacă nu dispuneți de timp în cursul săptămânii, nu e nici o problemă: expediați-ne un SMS și noi vom prelungi gratuit perioada depozitáři coletului până la 21 de zile. (Acest serviciu poate fi suspendat în perioada sărbătorilor de iarnă).

Coletul poate fi returnat la orice filială Coletăria.ro Pentru acesta este nevoie să contactați magazinul online de la care ați procurat produsul și să întrebați care sunt pașii care trebuie parcurși în vederea returnării coletului.