Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

Cine suntem?

În 2010, am intrat pe piața logistică din Cehia și Slovacia, fără experiență, dar cu o idee revoluționară, mult curaj și o echipă grozavă.

10 ani mai târziu, operăm una dintre cele mai mari și mai populare rețele de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Ca experți în livrare, oferim servicii logistice complete pentru magazinele online. Până în prezent, am livrat peste 30 de milioane de colete și lucrăm cu peste 28.000 de magazine online.  

Rețeaua noastră are peste 8352 de puncte pick-up

Trecerea granițelor nu a fost niciodata mai simplă!

Transportăm până la 190 000 colete pe zi

Ne place ceea ce facem, de aceea suntem o echipă de peste 1000 de colegi!

Alăturați-vă!

Nu suntem doar o echipă, suntem o mare familie!

Doar pentru că am fost uniți, Coletăria a ajuns astazi un partener strategic în domeniul logisticii și al transportului.

Învățăm și creștem împreună.

Fiecare zi este diferită și aduce noi provocări.

Împreună, oferim comerțului electronic o nouă dimensiune!

Fii parte din ecosistemul care mișcă lumea comerțului electronic!

Ne susținem proprii angajați.

Creăm o conexiune între noii colegi și cei cu o vastă experiență în companie.Valorile companiei

Valorile companiei constituie un ghid de conduită obligatoriu pentru angajați, indiferent de poziția lor. Acestea sunt un ghid util pentru atitudinea fiecărui angajat și oferă o direcție unică la nivelul întregii companii Coletăria în care toți credem. Misiunea noastră se stabilește în funcție de următoarele valori:

PROFESIONALISM

Înțelegem atribuțiile noastre și lucrăm la ele. Ne dezvoltăm punctele forte, contribuind astfel la întreaga funcționare a companiei. De asemenea, acordăm atenție detaliilor și facem tot posibilul pentru a ne satisface clienții.


RESPONSABILITATE

Îndeplinim toate proiectele conform termenului pe care ni l-am asumat. Garantăm pentru ce și cum facem. Recunoaștem greșelile pe care le facem și ne asumăm responsabilitatea pentru ele, precum și eșecurile întregii echipe.


CALITATE

Considerăm calitatea și reputația noastră ca fiind o parte standard a muncii noastre. Suntem mulțumiți doar atunci când clienții noștri sunt mulțumiți.


ORIGINALITATE

Creativitatea noastră ne oferă mediu potrivit pentru a crea lucruri noi și dă valoare unică produselor, ideilor și soluțiilor noastre. Avem un set de valori bine implementate care ne ajută să gestionăm autonom toate situațiile pe care le întâlnim.


ÎNCREDERE

Cu toții ne putem baza unul pe celălalt, cooperăm armonios și dezvoltăm relații bune atât cu colegii, cât și cu clienții noștri.


VITEZĂ

Rezolvăm totul rapid și cu angajament maxim. Ne străduim continuu să eficientizăm toate demersurile pe care le facem. Depășim obstacolele.


ENTUZIASM

În tot ceea ce facem punem suflet si profesionalism. Ne folosim cunoștințele, experiența și calificările în toate proiectele noastre. Suntem receptivi ,iar acest aspect ne ajută să creăm un mediu pentru a ne dezvolta continuu.


INOVAŢIE

Implementăm idei noi, împărtășim experiența noastră și suntem deschiși către stimuli externi. Căutăm tot timpul noi modalități de soluționare și eficientizare a activităților pe care le întreprindem. Inovația este strâns legată de creativitate. Ideile pot aduce schimbări în managementul și procesele companiei și ca urmare compania avansează.