Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

Livrare pana de Crăciun

Pentru livrarea în timp util a coletelor dumneavoastra în Romania, vă sfătuim să trimiteți expedierile la punctele noastre de livrare până cel târziu la 17.12.2019. In cazul in care trimiteti coletele direct la depozitele noastre sau sunt ridicate direct de catre noi, atunci data cea mai tarzie poate fi 18.12.2019.

Chiar dacă trimiteți livrările mai târziu, vom face tot posibilul să le livrăm clienților la timp..

Actualizați lista punctelor de pick-up

Anul acesta am deschis sute de puncte noi de pick-up. Dacă nu aveți deja motorul nostru de căutare online, asigurați-vă că actualizați lista tuturor punctelor de pick-up, astfel încât să nu pierdeți clienții care nu își găsesc sucursala preferată. API-ul JS / XML se actualizează automat.

Lista punctelor de pick-up

Prelungirea timpului de depozitare a expedierilor

De Crăciun ne așteptăm la o creștere mare a livrărilor și a capacității asociate punctelor noastre de preluare și livrare. Pentru a gestiona sezonul împreună, În acest an suspendăm temporar posibilitatea prelungirii perioadei de depozitare a expedierilor până la 23.12.2019.

În aceeași perioadă, perioada de depozitare va fi, de asemenea, scurtată temporar la 5 zile calendaristice.

Zi libera

În săptămâna imediat după Crăciun, vom avea o zi libera in care întreaga companie va munci la intretinerea sistemului informatic după un sezon plin. În data de 27. 12. 2019 prin urmare, livrarea transporturilor, serviciul pentru clienți, facturarea și transferul rambursurilor nu vor funcționa. În zilele următoare vom lucra ca in zilele normale.

Craciun Fericit! :)

Dorim tuturor clienților noștri magazine on-line, multă putere, mulți clienți mulțumiți, livrare rapidă și, mai ales, o vacanță frumoasă și relaxantă de Crăciun.

Va multumim pentru colaborare! :)