Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

De ce magazinele online aleg Coletăria?

Prețuri mici

Cu noi, veți obține nu numai expedieri avantajoase ca și preț (începând de la 6 RON), dar și alte servicii incluse.

O rețea largă de puncte Pick-up

Operăm 2278 de puncte Pick-up în România, Cehia, Slovacia, Ungaria. În Republica Cehă suntem chiar în toate orașele peste 5 mii de locuitori.

Consultanță

Prin copierea modelului românesc în străinătate nu veți reuși. De aceea dorim să vă împărtășim o experiență bogată din străinătate. Vă vom sfătui cu privire la modul în care funcționează metodele de plată, cu ce sunt obișnuiți clienții din țările respective și ce să evitați. De exemplu, știm unde preferă clienții comunicarea prin e-mail și unde preferă apelurile telefonice. Vă putem consilia cu privire la înființarea de societăți, conturi bancare, legislație, analiza de marketing sau de intrare pe piață.

Livrare în străinătate

Putem trimite cu ușurință produsele dvs. dincolo de frontierele României, fără bariere și alte costuri. Nu trebuie să implementați complicat interfețele tuturor transportatorilor. Este suficient un sistem, o conectare și o etichetă.

Implementare ușoară

Avem pachete pregătite pentru 99% din soluțiile magazinelor online utilizate în republica Cehă. Realizăm procesul de implementare, adică predare complet automatiză sau conectarea la sistemul informatic și contabilitate. Dar puteți rămâne și pe afișarea simplă a punctelor Pick-up. Aveți o soluție personalizată? Nicio problemă, putem conecta Coletăria la aproape orice sistem în doar câteva săptămâni! De asemenea, putem adăuga funcții specifice, cum ar fi transportul către propriile magazine sau alte societăți de curierat.

Linie telefonică de asistență

Dacă clienții dvs. au nevoie de consiliere cu privire la preluarea unui colet sau în privința reclamației, operatorii noștri le stau la dispoziție. Și dacă aveți nevoie de lămuriri, vă vom pune în legătură directă cu specialistul nostru.