Acest website utilizează cookies pentru furnizarea serviciilor, personalizarea publicității și pentru analiza vizualizării acestui site. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Alte informații

Numărul total de filiale

7924

Numărul de magazine online alăturate

28 000

Numărul de țări pentru expediere

11

Contact pentru media

Scrieți un articol? Aveți nevoie de cifre sau statistici? Doriți să vă exprimați? Fără probleme! :) Doar contactați pe colegul nostru Alex, care va aranja totul cu dvs. :)

email: info@coletaria.ro tel.: 0040 316 300 402

Coletăria.ro

Cea mai mare rețea de puncte pick-up din CEE!

Coletăria.ro, parte a grupului Packeta a fost inființată în 2017, si ofera magazinelor online o solutie ieftina si eficienta de a transporta colete. Pana astazi , grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete multumita colaborarii cu mai mult de 18.000 de magazine online si selleri. Impreuna cu colaboratorii nostri, am reusit sa deschidem peste 2.500 de puncte pick-up in Europa Centrala si de Est si suntem in continua crestere in fiecare zi. Pe langa aceasta solutie alternativa de livrare in punctele de pick up, Coletaria.ro este si o platforma logistica care ofera magazinelor online si solutia clasica de livrare a coletelor la domiciliu. E-shop-urile isi pot expedia coletele nu doar national, dar si international in urmatoarele tari : Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elvetia, Liechtenstein, Slovenia, Croatia, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Ukraina si in cel mai scurt timp U.E. 28 si Rusia.

Alte informații găsiți pe www.coletaria.ro.

Simona Kijonková

Fondatoarea și proprietara societății Zásilkovna s.r.o. Cunoscută de publicul de specialitate ca prima doamnă a comerțului electronic în Cehia și potrivit clasamentelor revistei Forbes este printre cele mai influente femei din Republica Cehă din anul 2016 încoace. În 2016, Forbes a ales-o pentru prima pagină a ediției din noiembrie. În 2018, a obținut titlul de Antreprenor European al anului din capitala Praga, iar publicațiile economice o includ, de asemenea, în mod regulat în clasamentul Femeilor de Top din Republica Cehă. A studiat finanțe la FSE UJEP între anii 1998 – 2001. În prezent, deține funcția de CEO al holdingului Packeta, care include și Coletăria, pe care Simona l-a fondat în urmă cu opt ani ca și start-up. Holdingul administrează în prezent 11 companii, 500 de angajați în multe țări europene. În afară de acestea se implică în alte investiții start-up, este co-proprietar al companiei IT MYPS s.r.o, al startup-ului SizeID.com și în 2017 a decis să co-fondeze și se să dedice platformei online P2P pentru servicii Robeeto.com.